Politerno > Україна і світ > В Опоблоці звинуватили Бойка в роботі на чинну владу

В Опоблоці звинуватили Бойка в роботі на чинну владу

  • 2 Січня, 2019
  • 1191 Переглядів
  • 0

Колеги по партії “Опозиційний блок” звинуватили її співголову Юрія Бойко в роботі на чинну владу.

Про це йдеться на сайті ОБ.

Згідно з повідомленням, приводом для таких звинувачень на адресу Бойка став його виступ в ефірі каналу “112”, де політик аналогічно звинуватив членів партії в розколі опозиції і в роботі на владу.

“У нас немає сумнівів у тому, працює Бойко на чинну владу чи ні. Він – її складова частина”, – заявили на це скривджені соратники.

Вони пригадали Бойку всі його підозрілі дії в минулі роки, які наштовхують на думку про його зрадницьку натуру.

По-перше, згадали про те, що Бойко, будучи співголовою партії “Опозиційний блок”, пішов на “сепаратні переговори” з партією “За життя” та оголосив про вихід з “Опозиційного блоку”, “тим самим внісши смуту і розкол в ряди опозиції”.

По-друге, колегам по партії здалося підозрілим, що “за дивним збігом обставин” протягом останніх 4 років Бойко був єдиним з числа лідерів опозиції, щодо якого Генеральна прокуратура не вносила подання на зняття депутатської недоторканності.

По-третє, вони дорікнули Бойку за те, що він переклав відповідальність “за скандально відомі вишки” на інших членів команди, через що Євгену Бакуліну довелося покинути країну.

“По-четверте, Юрій Бойко – єдиний з лідерів опозиції, хто опустився до написання доносів на своїх товаришів”, – заявили в партії.

“Сподіваємося, що в майбутньому пан Бойко не забуде робити поправку на ці факти, видаючи в ефір чергові звинувачення на адресу Опозиційного блоку”, – підсумували “оппоблоківці”.

Читайте також: У телерекламі Бойка приховали український прапор (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE