Politerno > Україна і світ > Бойко почав реєстрацію кандидатом у президенти як самовисуванець

Бойко почав реєстрацію кандидатом у президенти як самовисуванець

  • 17 Січня, 2019
  • 1220 Переглядів
  • 0

Народний депутат Юрій Бойко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти.

Про це “Українській правді” повідомив речник ЦВК Костянтин Хівренко.

За його словами, політик іде в президенти як самовисуванець.

Протягом п’яти днів комісія вирішить, чи задовольняти прохання Бойка.

Як пояснив журналістам після подачі документів Бойко, він балотується у якості самовисуванця, тому що “Опозиційна платформа За життя”, яку він нещодавно створив з Вадимом Рабіновичем, ще не зареєстрована як партія і не може висувати його кандидатом в президенти.

Як повідомлялось, ЦВК зареєструвала лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера “Суспільно-політичного руху “Справедливість” Валентина Наливайченка, лідера “Самопомочі” Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика.

Екс-міністр екології Ігор Шевченко став першим зареєстрованим кандидатом у президенти.

10 січня до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти подав документи позафракційний народний депутат Віталій Купрій, а позафракційного народного депутата Віктора Кривенка обрали кандидатом у президенти від партії «Народний рух України».

13 січня екс-голова СБУ Ігор Смешко офіційно заявив, що буде балотуватися у президенти України.

Також учора ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти голову партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценка, лідера партії “Наші” Євгена Мураєва і позафракційний нардепа Віталія Купрія.

16 січня, у середу, нардеп від “Блоку Петра Порошенка” Ольга Богомолець подала документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації її кандидатом на вибори президента.

У цей же жень скандальний екс-голова ДФС Роман Насіров подав документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації його кандидатом у президенти на майбутніх виборах.

Сьогодні партія “Українське об’єднання патріотів – УКРОП” на з’їзді у четвер висунула кандидатом у президенти позафракційного народного депутата Олександра Шевченка, відповідні документи подали до Центральної виборчої комісії.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE