Politerno > Україна і світ > Якби український президент мав такі повноваження, як німецький, я б проголосував за Зеленського – Кравчук

Якби український президент мав такі повноваження, як німецький, я б проголосував за Зеленського – Кравчук

  • 28 Січня, 2019
  • 1525 Переглядів
  • 0

Перший президент України Леонід Кравчук розповів, що на майбутніх виборах президента України проголосує за того кандидата, за якого виступає більше українців.

“Моя позиція… полягає в тому, що я завжди слухаю і поважаю свій народ. Тому абсолютно точно: я підтримую того кандидата, за якого виступає більше українців. А сьогодні найбільше українців підтримують Юлію Володимирівну Тимошенко. На другому місці – відомий артист (геніальний, я б сказав, без перебільшення!) Володимир Зеленський. Я чомусь думаю, що вони потраплять у другий тур, – сказав в інтерв’ю Дмитру Гордону Л. Кравчук.

Л. Кравчук підкреслив, що якби український президент мав такі повноваження, як німецький, тобто представницькі, він би проголосував за В.Зеленського.

“Але якщо президент України – це менеджер №1, якому потрібні колосальна воля, управлінські знання і професійна команда, то якщо в другий тур вийдуть два ці кандидати, я проголосую за Тимошенко”, – підсумував він.

Читайте також: Це будуть вибори нового життя: Леонід Кравчук підтримав висунення Юлії Тимошенко в президенти

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE