Politerno > Україна і світ > Сенченка запросили на ефір ZIK, але не пустили в студію: “Телеканал став співучасником ганьби влади”

Сенченка запросили на ефір ZIK, але не пустили в студію: “Телеканал став співучасником ганьби влади”

  • 2 Лютого, 2019
  • 3959 Переглядів
  • 0

Представника кандидата в президенти Юлії Тимошенко Андрія Сенченка запросили для участі в ток-шоу на телеканалі ZIK, але не пустили в студію.

Про це Сенченко повідомив в Facebook.

“Сьогодні влада, яка йде, перевершила сама себе – вперше за багато років у політиці переді мною в останню мить зачинили двері студії. При цьому редактор не змогла пояснити причину і намагалася врегулювати очевидно скандальну ситуацію, пропонуючи  як “хабар” за розуміння і мовчання участь в будь-якому іншому форматі на мій вибір”, – написав він.

При цьому Сенченко уточнив, що збирався розповісти про Стратегію деокупацію і Програму реінтеграції тимчасово окупованих територій, співавтором яких він є.

“Наша Програма є повною альтернативою зрадницької “мінської формули”, яку надиктував Путіни і яка активно проштовхується Петром Порошенком. Цю Програму ми презентували в Брюсселі, Гаазі, Женеві, Києві, Одесі, Сумах, Харкові та Львові. Всі центральні російські канали, явно отримавши команду Кремля, вчепилися в неї зубами, брехали, перекручували і маніпулювали. Значить, ми потрапили в точку!” – зазначив політик.

Сенченко також повідомив, що з ефіру “для рівноваги” були відкликані вже загримовані інші політики.

“Страх змусив владу, що створила скандальну ситуацію з забороною на участь члена команди Тимошенко в ефірі, “для рівноваги “терміново відкликати Гримчака, Жебрівського та Ірину Луценко, які вже були загримовані та стояли з начепленими мікрофонами”, – написав він.

Читайте також: І все-таки Тимошенко – результати соціологічного опитування

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE