Politerno > Україна і світ > “Клоун і наркоман”: у Львові Зеленський вступив у перепалку з воїнами АТО

“Клоун і наркоман”: у Львові Зеленський вступив у перепалку з воїнами АТО

  • 9 Лютого, 2019
  • 3720 Переглядів
  • 0

Кандидат в президенти Володимир Зеленський ледь не влаштував бійку з військовими у Львові біля входу до Палацу культури, де повинен був відбутися його концерт.

Зеленський разом з командою “95-го Кварталу” прибув до Львова в рамках всеукраїнського туру “Вечірнього кварталу”. На вході в Палац культури, де мав проходити його концерт, їх зустріли кілька десятків чоловіків, в тому числі ветерани АТО, які проводили акцію “Проти участі блазнів у президентській кампанії”.

Кандидат в президенти вступив в словесну перепалку з одним з активістів, намагаючись потрапити в будівлю, яку юрба оточила щільним кільцем. 

Зеленський запитав у воїнів АТО, скільки разів вони були на Донбасі, на що отримав обурені відповіді.

“Я воював з 2014 року. А ти?”, “А скільки разів ти був на Донбасі?”, “Вставай на лижі і їдь”, – кричали йому військові.

Шоумен відповів, що дуже багато разів був в АТО. 

Варто відзначити, що кандидата в президенти неодноразово запитували про приналежність Криму. Він відповів, що і Крим, і Донбас – українські землі.

“Крим наш, український, ви що? Крим – Україна, Донбас – Україна. Як може бути інакше?” – заявив Зеленський.

Потім один з присутніх звинуватив Зеленського в тому, що той курить “травку”. Шоумен заявив, що готовий пройти огляд разом з обвинувачем.

“Викликайте лікаря. Львів’яни, слава Україні! Спасибі вам за все. Приходьте до нас. У нас концерт”, – заявив Зеленський і спробував піти з натовпу, поки його обвинувач викликав лікаря.

Під крики “клоун”, “наркоман”, “клоун Коломойського” Зеленському все ж вдалося зайти в приміщення, незважаючи на активне перешкоджання активістів.

Шоумен Володимир Зеленський, який подав документи до Центрвиборчкому для реєстрації кандидатом в президенти України,  запустив відеоблог  (відеовлог) “Зе! Президент Слуга народу”, в якому буде показувати передвиборну кампанію.

Читайте також: “Програму його не знаю, але читаю Instagram”: що говорить молодь про Зеленського (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE