Politerno > Україна і світ > Порошенко нагородив свого спічрайтера Хрестом Івана Мазепи

Порошенко нагородив свого спічрайтера Хрестом Івана Мазепи

  • 20 Лютого, 2019
  • 1365 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко нагородив свого позаштатного радника та спічрайтера Олега Медведєва Хрестом Івана Мазепи.

Цим указом Порошенко відзначив нагородами учасників Євромайдану, волонтерів та громадських діячів за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, плідну громадську та волонтерську діяльність.

Всього в списку нагороджених – 24 особи. Вісім людей удостоєні ордена “За заслуги” III ступеня (зокрема художник Андрій Єрмоленко та голова комунікацій творчого об’єднання “BABYLON’13” Святослав Юраш).

13 учасників Революції Гідності нагороджено орденом “За мужність” III ступеня (Дмитро Гончаренко та Микола Марков – посмертно).

Орденом княгині Ольги III ступеня Порошенко відзначив волонтерку Зою Кузьменко та голову правління громадської організації “Крим СОС” Тамілу Ташеву.

Нагадаємо, державна нагорода Хрест Івана Мазепи заснована указом президента України Віктора Ющенка 26 березня 2009 року.

Вона вручається за значний внесок у відродження національної культурно-мистецької, духовної, архітектурної, військово-історичної спадщини, заслуги у державотворчій, дипломатичній, гуманістичній, науковій, просвітницькій та благодійній діяльності.

У виборчому штабі чинного президента Олег Медведєв займається його медійним образом. Він також пише тексти виступів Порошенка.

Читайте також: Порошенко заявив, що у 2014 році, під час розстрілів на Майдані, рятував поранених і виносив загиблих (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE