Politerno > Україна і світ > Порошенко швидко перетворюється на Брежнєва

Порошенко швидко перетворюється на Брежнєва

  • 20 Лютого, 2019
  • 1482 Переглядів
  • Comments Off
 

Порошенко швидко перетворюється на генерального секретаря КПРС Брежнєва, який практично переписав історію ВВВ.

Його книги “Мала земля” і “Відродження” зробили його головним героєм війни. От тепер президент України Порошенко, згадавши через п’ять років про славу Майдану, вступив на цей же шлях. Йому, виявляється, мало бути “батьком” євроінтеграції, реформи, томосу, армії, дружби з НАТО, тепер він взявся за Майдан.

На ділі Порошенкові гостро не вистачає ресурсу поваги, легітимності та довіри населення. П’ять років його брехні і цинізму зробили свою справу – народ вперто не хоче бачити його президентом. Для виборця Порошенко насамперед – це “батько” масової бідності і безробіття, автор псевдореформ, архітектор піраміди елітної корупції, пристрасний любитель офшорів і головнокомандувач армії порохоботов, яка дезорієнтує і сіє ненависть, нарешті він таємний друг Путіна, Медведчука і Фірташа. А йому здається, що він “вічний” президент-рятівник України.

Цинізм Порошенка полягає в тому, що він зробив все, щоб вбити за ці п’ять років пам’ять про Майдан. І ось тепер прийшов час використовувати героїчний образ Майдану в своїх пропагандистських цілях. Звідси – несподівані “подвиги” Порошенка на Майдані, які стали відомі його реальним захисникам тільки тепер, напередодні президентських виборів.

А якщо Парубій, як глава “самооборони Майдану” в ті страшні часи, відмовиться публічно засвідчити подвиги Порошенка на Майдані, то він може позбутися посади спікера Верховної Ради. Така ціна дружби з президентом.

Виктор Небоженко

Читайте також: “Нічийних людей там немає”. Порошенко хоче створити антикорупційний суд для піару прямо під вибори

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE