Politerno > Україна і світ > Луцька міськрада вимагає оголошення Порошенку імпічменту

Луцька міськрада вимагає оголошення Порошенку імпічменту

  • 27 Лютого, 2019
  • 1436 Переглядів
  • Comments Off

Депутати Луцької міської ради підтримали ініціативу партії «Батьківщина» та ухвалили звернення до парламенту з вимогою негайно розпочати процедуру імпічменту президента Петра Порошенка через причетність його до корупційних схем в оборонній промисловості.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Звісно, ніхто не залишився байдужим після оприлюднення у програмі «Наші гроші» фактів контрабандних оборудок, через які розкрадалися мільйони з державного бюджету. Особливе обурення викликало те, що нагорі корупційної піраміди опинився президент Порошенко», – повідомив перший заступник керівника обласного партосередку, депутат міськради Андрій Козюра.

Запропоноване «Батьківщиною» звернення підтримали «УКРОП», «Свобода» та «Самопоміч».  Його скерували Голові Верховної Ради Андрію Парубію, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та керівникам НАБУ – Артемові Ситнику і Державного Бюро розслідувань – Романові Трубі.

Також обранці громади Луцька вимагають невідкладно створити тимчасову слідчу комісію для перевірки викладених у журналістському розслідуванні фактів незаконного збагачення президента на війні, яке він не соромиться прикривати патріотичною риторикою.

Читайте також: Тимошенко починає процедуру імпічменту Порошенка (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE