Politerno > Україна і світ > Штаб Зеленського вдасться до тролінгу інших кандидатів з білбордів

Штаб Зеленського вдасться до тролінгу інших кандидатів з білбордів

  • 2 Березня, 2019
  • 1323 Переглядів
  • Comments Off

Штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського замовив білборди з текстом “І це я”.

Їх планують встановлювати поруч з бордами конкурентів так, щоб вони доповнювали слогани інших кандидатів. Наприклад, слоган Петра Порошенка “Кандидатів багато – президент один” буде супроводжуватися фразою “І це я” та фотографією Зеленського.

Про це LB.ua розповіли у виборчому штабі Зеленського.

“Хороший тролінг”, – прокоментував співробітник штабу Юрій Костюк.

Читайте також: Представники інтелігенції застерігають від приходу до влади Коломойського-Зеленського

Раніше видання “Страна.ua” з посиланням на джерела написало, що штаб Зеленського замовив 2000 рекламних щитів, які планують розмістити по всій країні.

Нагадаємо, що ця ідея далеко не нова. Раніше схожі рекламні війни неодноразово використовували багато брендів. Наприклад, в 2014 році Платинум банк біля бордів Альфа-Банку “Хто, якщо не ми! Депозит 23%” розміщував власну рекламу “Тю… Ми! Депозит 25%”. У 2017 році Платинум банк збанкрутував.

У 2013 році один з київських автодилерів запустив рекламну кампанію “#лівийберегкрутіший”. Один з його конкурентів відповів бордами #правийберегкрутіший, а інший – рекламою #дівчатанесваріться.

Читайте також: Кошкіна про враження іноземного дипломата від Зеленського: “Ми думали, що він просто нуль. Але він, на жаль, мінус”

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE