Politerno > Україна і світ > Кошкіна про враження іноземного дипломата від Зеленського: “Ми думали, що він просто нуль. Але він, на жаль, мінус”

Кошкіна про враження іноземного дипломата від Зеленського: “Ми думали, що він просто нуль. Але він, на жаль, мінус”

  • 27 Лютого, 2019
  • 3959 Переглядів
  • Comments Off

Два або три тижні тому шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський провів зустріч із послами країн Євросоюзу в Україні.

Про це 24 лютого повідомила шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна у своєму Telegram. 

За словами Кошкіної, на зустрічі було дуже обмежене коло учасників, проте вдалося дізнатися деякі подробиці.

“Наведу дослівну характеристику, яку дав Зеленському один із послів. Зауважте, це не мої слова, його. “Ми думали, що він (Зеленський) просто нуль. І що це можна виправити. Але він, на жаль, мінус. Великий жирний мінус для країни. Що дуже небезпечно. І навряд чи можна з цим щось вдіяти”, – дослівно сказав у приватній бесіді високопоставлений посланець. При тому, що дипломати у виразах зазвичай дуже стримані”, – написала вона.

24 лютого “Новое время” з посиланням на джерела повідомило, що під час зустрічей із Зеленським дипломатів вразило поверхове розуміння кандидатом у президенти внутрішніх і зовнішніх політичних процесів.

“Іноземних представників перш за все насторожує питання нацбезпеки, адже маючи під боком Володимира Путіна з його агресивною політикою, отримати непідготовленого президента для України – це великий ризик”, – написала журналістка Христина Бердинських у своєму матеріалі про Зеленського.

Читайте також: Шоумени, знавці, “укропи” і люди БПП. Хто буде в регіонах робити вибори для Зеленського

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE