Politerno > Україна і світ > МВС заявляє, що біля офісу Зеленського знайшли прослушку

МВС заявляє, що біля офісу Зеленського знайшли прослушку

  • 4 Березня, 2019
  • 1274 Переглядів
  • Comments Off

Біля офісу кандидата в президенти Володимира Зеленського поліція виявила елементи апаратури для прослуховування.

Так прокоментував міністр внутрішніх справ Арсена Аваков знахідку правоохоронців, про яку повідомила прес-служба столичної поліції.

“Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського елементи апаратури прослуховування. Ведеться розслідування”, – цитує міністра Департамент комунікації МВС.

У свою чергу, екс-радник Авакова і нардеп Антон Геращенко написав, що “пристрої прослуховування, які знайшли сьогодні в офісі кандидата в президенти Володимира Зеленського, – спеціального призначення”.

“Цю техніку не можна купити в Інтернеті чи на базарі. Вона продається лише суб’єктам оперативно-розшукової діяльності, які мають ліцензію, що видається СБУ”, – заявив Геращенко, який часто озвучує закриту інформацію правоохоронців.

“Таку ж техніку, того ж виробництва, 4 роки тому незаконно встановили в кабінеті заступника міністра МВС Сергія Чеботаря“, – додав він.

Геращенко припустив, що “Україна стоїть на порозі свого Уотергейту” – скандалу з прослуховуванням політичних опонентів.

Як повідомлялось, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що міністерство зафіксувало співпрацю Служби безпеки України з ультраправими радикалами з С14.

Читайте також: Аваков витягнув сокиру війни: що відбувається між Банковою та МВС

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE