Politerno > Україна і світ > Порівнювати Зеленського з Рейганом недоречно – екс-чиновник Адміністрації Рейгана

Порівнювати Зеленського з Рейганом недоречно – екс-чиновник Адміністрації Рейгана

  • 6 Березня, 2019
  • 1343 Переглядів
  • Comments Off

Хоча і президент США, республіканець Рональд Рейган, і кандидат у президенти України Володимир Зеленський вийшли з шоу-бізнесу, між ними існує величезна різниця.

Про це заявив колишній посол США в Україні, директор Євразійського Центру Атлантичної ради, колишній чиновник адміністрації Рейгана Джон Гербст, передає Голос Америки.

“Рейган був залучений в політику навіть у шоу-бізнесі. Він був активним у профспілковій політиці з гільдією акторів під час періоду Маккарті. Це було для нього важливим досвідом. До того ж він був губернатором Каліфорнії. Він був досвідченим політиком, добре розбирався в проблемах, хоча його критики тоді говорили, що він некомпетентний. Їх не можна порівнювати – Рейгана і Зеленського”, – сказав Гербст.

Читайте також: Кошкіна про враження іноземного дипломата від Зеленського: “Ми думали, що він просто нуль. Але він, на жаль, мінус”

До думки дипломата приєдналася редактор блогу UkraineAlert Атлантичної ради Мелінда Герінг. Вона додала, що великий вплив на становлення Рейгана як політика мав його досвід роботи на General Electric. У 1954 році Рейган почав вести телевізійну програму “Театр General Electric”, а також подорожувати країною, виступаючи перед працівниками компанії з мотиваційними промовами.

“Він знав проблеми. Він говорив з людьми. І він це робив роками. Тож перед тим, як він почав виборчу кампанію, він готувався до цього кілька років”, – сказала Герінг.

Рональд Рейган – 40-й президент США від Республіканської партії (1981-1989), який докорінно переглянув цілі уряду США, поклав край “холодній війні” з СРСР. До обрання президентом колишній актор Голлівуду і президент Гільдії кіноакторів Америки був губернатором Каліфорнії.

Читайте також: Якщо Зеленський стане президентом…

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE