Politerno > Україна і світ > З’явилося ВІДЕО, як українські прикордонники пропускали автомобіль із героїном

З’явилося ВІДЕО, як українські прикордонники пропускали автомобіль із героїном

  • 9 Березня, 2019
  • 3155 Переглядів
  • Comments Off

У мережі з’явилося відео, як закарпатські прикордонники пропустили авто з рекордною партією героїну.

Відповідне відео оприлюднив Перший Кабельний в YouTube.

На відео видно, як автомобіль Renault спочатку очікує стандартної перевірки в черзі на пункті пропуску Солотвино, проте після розмови з прикордонниками транспортний засіб із героїном спокійно залишає чергу і переїжджає на іншу смугу.

На відео зафіксовано, як прикордонник проводить транспортний засіб без черги і контролю митниці. При цьому водія мікроавтобуса, який стояв попереду, навіть попросили поступитися місцем. Таким чином, автомобіль з наркотиками без проблем покинув територію України.

Пізніше стало відомо, що 4.03.19 о 09:12 ранку на митному посту “Солотвино” працівником відділу митного оформлення Варцабою В.Д. було проведено митне оформлення легкового автомобіля марки “Рено Твінго” р/н Німеччини ACFB 2506, водієм вказаного транспортного засобу був громадянин Нідерландів Kilic Ertugrul Nuri, 23.06.1975 р.н. Номер паспорта NSL390B01. Як пасажир з ним слідувала громадянка Нідерландів Hassati Hasna, 25.11.1990 р.н, номер паспорта NNLBH8120.

Як відомо, румунські прикордонники затримали на пункті пропуску “Солотвино-Сігету Мармацієй” двох громадян Нідерландів, які везли з України в Європу 84 кг героїну.

Після цього речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян заявив, що в українських прикордонників на відміну від румунських колег немає сканерів, що можуть показати нутрощі автівки, а це ускладнює виявлення контрабанди наркотиків.

Читайте також: “Збирають кеш на вибори”. Чому в Україні різко обвалилися митні надходження

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE