Politerno > Україна і світ > За наказом Порошенка Кононенко збирається усувати націоналістів – Білецький

За наказом Порошенка Кононенко збирається усувати націоналістів – Білецький

  • 11 Березня, 2019
  • 1763 Переглядів
  • Comments Off

За наказом президента Петра Порошенка заступник голови СБУ Віктор Кононенко готує репресії та фізичне знищення представників “національного корпусу” та “національних дружин”.

Про це лідер партії “Національний корпус” Андрій Білецький сказав на прес-конференції у понеділок.

За його словами, Адміністрація президента здійснюється величезний тиск на Державне бюро розслідувань, для того, щоб відкрити справу по злочинній організації.

Тобто тепер “Національний корпус”, колишні Азовці будуть злочинною організацією. На це я хочу сказати, що в Україні існують всього дві злочинні організації – це “ЛДНР” і п’ята колона, їхні поплічники – Медведчук і компанія, яка діє за повною згодою і благословення Петра Порошенка та Адміністрація президента і вся вертикаль влади, яка зараз побудована”, – заявив він.

Лідер Нацкорпусу додав, що також збирається звертатися до ДБР.

“Друге – Порошенко має наміри мститися, власне кажучи, тій скажімо Альма матер тих хлопців – полку “Азов”. Ведеться активна розробка питання, як розпустити найкращий бойовий підрозділ, який зараз знаходиться на фронті і має за два місяці найкращі показники зі знищення бойовиків і ворожої техніки”, – сказав Білецький.

За його словами, в АП планують тактику із використання строковиків-нацгвардійців, які мусять провокувати представників Нацкорпусу та Нацдружин на бійку та сутички.

“Командуючий Нацгвардією Аллєров буде виставляти виключно строковиків з єдиним завданням – провокувати будь-які бійки і конфлікти, на які ми не будемо вестися, для того, щоб сказати, що націоналісти, радикали побили 18-річних строковиків. Цього не буде”, – підкреслив лідер Нацкорпусу.

“Ми розуміємо, що поліцейські і нацгвардійці – кріпаки пана Порошенка”, – додав він.

Білецький зазначив, що представники руху прагнуть лише того, щоб Свинарчуків і всіх, хто їх покриває посадили до в’язниці.

Він також повідомив, що представники влади готують фізичні напади і всерйоз говорять про фізичне усунення лідерів організації.

“Я назву конкретні прізвища і нехай подають до суду, але я на 100% впевнений у цій інформації. Замовником виступає Порошенко, виконавцем є Віктор Кононенко на псевдо “Латиш””, – заявив представник Нацкорпусу.

“Так ось, через такого собі Іллю на псевдо “Кочівник”, який відповідає за зв’язки Порошенка з криміналітетом – “Наріками”, Аліками і т.д., через цього Іллю “Кочівника” буде зроблено замовлення на усунення або фізичний тиск на керівників руху”, – сказав Білецький.

“Орденоносець порошенка Нарік буде посилати своїх бійців на цю історію. Ми ці плани чудово знаємо і попереджаємо Алєка і Кононенка, що нам на це начхати. Ми пройшли війну і Майдан… І я подумав би 10 разів перед тим, як ці речі стануть реальністю”, – наголосив він.

Білецький додав, що представники Нацкорпусу не збираються зупинятися і готові відповідати за свої дії.

Читайте також: Білецький обіцяє вивести на вулиці у суботу “значно більше ніж 10 тисяч людей”

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE