Politerno > Україна і світ > У Зеленського відповіли Порошенкові щодо дебатів на стадіоні

У Зеленського відповіли Порошенкові щодо дебатів на стадіоні

  • 4 Квітня, 2019
  • 1353 Переглядів
  • Comments Off

Штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського заявляє, що чекають на виконання кандидатом в президенти та чинним главою держави Петром Порошенком низки умов для проведення дебатів, після чого будуть погоджені їхні дата і час.

Про це повідомив керівник штабу Іван Баканов, пише УНІАН.

За словами Баканова, наразі зарано щось конкретно говорити щодо самих дебатів, оскільки “не виконані усі вимоги, які були озвучені в цьому ролику”.

“Не на всі питання дані відповіді з цього приводу. Ми ще чекаємо, може нам ще дадуть додатково відповіді. В ролику було ще декілька питань… там було про визнання кандидата кандидатом, про надання відповіді щодо медичної експертизи”, – заявив він.

Баканов розповів, що дату і час ще будуть погоджувати з “урахуванням предметності відповіді, яка буде надана”.

Повідомляється, що відповідаючи на питання, чи велись переговори щодо проведення цих передвиборчих дебатів самена НСК “Олімпійський”, Баканов сказав, що “якщо таке місце запропоноване, то, вочевидь, воно запропоноване не випадково”.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський у відео зверненні, записаному як раз на НСК “Олімпійський”, запропонував провести на території спорткомплексу відкриті дебати своєму опоненту, діючому Президентові України Петру Порошенко. Порошенко у відповідь також записав відео звернення в кому погодився з місцем проведення дебатів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE