Politerno > Україна і світ > Адміністрація НСК погодила з виборчими штабами формати проведення дебатів (Відео)

Адміністрація НСК погодила з виборчими штабами формати проведення дебатів (Відео)

  • 12 Квітня, 2019
  • 1333 Переглядів
  • Comments Off

Віктор Анісімов, заступник гендиректора НСК “Олімпійський”

На НСК “Олімпійський” пройшла зустріч представників виборчих штабів кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента України Петра Порошенка.

Про це заявив заступник гендиректора комплексу Віктор Анісімов, повідомляє “112 Україна”.

“Ми дуже раді, що організували зустріч представників кандидатів обох штабів на “Олімпійському”, що відбувся плідний діалог. Ми виробили на сьогоднішній день формат заходів, які будуть проходити і будуть проводитися кожним з кандидатів. Формати трохи відрізняються один від одного. Подробиці я розповісти не можу. З одного боку, є певна комерційна таємниця, з іншого боку, це пов’язано з певними заходами безпеки, оскільки заходи будуть проходити за участю глави держави і кандидата на пост президента України”, – заявив він.

Анісімов уточнив, що кожен з розроблених під час переговорів форматів передбачає можливість другого учасника виборчих перегонів взяти участь в заході.

“У будь-якому випадку на сьогоднішній день на всі 100% оптимізовані всі ресурси стадіону, і ми постараємося підготувати заходи на найвищому рівні, розуміючи їх важливість для всього народу України”, – зазначив Анісімов.

“На сьогоднішній день на 19 квітня було подано дві заявки від обох кандидатів. Фактично вони призначені на вечір, хоча одна зі сторін пропонувала провести захід 19 квітня вдень, а потім продовжити все це ввечері. Але в цій ситуації це не офіційні дебати, які передбачені законом, це захід, який організовується виборчими штабами в рамках передвиборної агітації”, – уточнив він.

Як повідомлялось, напередодні між Зеленським і Порошенком трапилася перепалка в прямому ефірі, під час якої актор заявив, що чекає опонента 19 квітня на НСК “Олімпійський”.
 
У свою чергу Порошенко має намір в цей день відвідати студію Суспільного телебачення, а на стадіоні планує з’явитися 14 квітня, куди раніше викликав Зеленського.
 
Гендиректор групи “1+1 media” Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка “за минулі звинувачення на адресу каналу” та після того, як він “ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави”.
 
Також стало відомо, що Центральна виборча комісія визначила черговість надання кандидатам у президенти ефірного часу на загальнонаціональних каналах Суспільного телебачення і Суспільного радіо НСТУ для проведення передвиборної агітації.
 

12 квітня в штабі кандидата у президенти України і лідера електоральних симпатій Володимира Зеленського заявили, що шоумен має намір провести дебати зі своїм опонентом Петром Порошенком 19 квітня на НСК “Олімпійський”.

Читайте також: Зеленський прокоментував кофлікт з Порошенком в прямому ефірі (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE