Politerno > Україна і світ > Зеленський прокоментував кофлікт з Порошенком в прямому ефірі (Відео)

Зеленський прокоментував кофлікт з Порошенком в прямому ефірі (Відео)

  • 12 Квітня, 2019
  • 3769 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат в президенти Володимир Зеленський прокоментував свою сварку із своїм опонентом у другому турі виборів Петром Порошенком в ефірі “1+1”.

Про це він розповів “Радіо Свобода“.

“Мене цікавить тільки реакція українського суспільства. Мені здається, що я був відвертим, чесним, такий, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”. Я ніколи в житті не змінював правила, намагаюся так робити, намагаюсь бути, як мені сказав пан президент, “бути мужиком”. Тому я стояв на своєму”, – сказав Зеленський і таким чином пояснив свою реакцію на пропозицію Порошенка зустрітися 14 квітня.

 
Як повідомлялось, напередодні між Зеленським і Порошенком трапилася перепалка в прямому ефірі, під час якої актор заявив, що чекає опонента 19 квітня на НСК “Олімпійський”.
 
У свою чергу Порошенко має намір в цей день відвідати студію Суспільного телебачення, а на стадіоні планує з’явитися 14 квітня, куди раніше викликав Зеленського.
 
Гендиректор групи “1+1 media” Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка “за минулі звинувачення на адресу каналу” та після того, як він “ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави”.
 
Також стало відомо, що Центральна виборча комісія визначила черговість надання кандидатам у президенти ефірного часу на загальнонаціональних каналах Суспільного телебачення і Суспільного радіо НСТУ для проведення передвиборної агітації.
 

12 квітня в штабі кандидата у президенти України і лідера електоральних симпатій Володимира Зеленського заявили, що шоумен має намір провести дебати зі своїм опонентом Петром Порошенком 19 квітня на НСК “Олімпійський”.

 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE