Politerno > Україна і світ > У Росії заочно арештували Гриценка через “заклики до тероризму”

У Росії заочно арештували Гриценка через “заклики до тероризму”

  • 12 Квітня, 2019
  • 1149 Переглядів
  • Comments Off

Басманний суд Москви заочно арештував колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка, якого в Росії звинувачують у публічних закликах до здійснення терористичної діяльності на території країни.

Про це повідомила прес-секретар суду Юнона Царьова, передає “ТАСС“.

“Постановою Басманного районного суду Москви задоволено клопотання слідчих органів про обрання щодо обвинуваченого Гриценка заочного запобіжного заходу у вигляді взяття під варту”, – сказала Царьова.

За її словами, запобіжний захід почне обчислюватися з моменту його екстрадиції в Росію або з моменту його затримання на території РФ.

Слідчий комітет РФ просив суд заарештувати заочно колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка, якого звинувачує у публічних закликах до здійснення терористичної діяльності у Росії. Також в РФ його оголосили в міжнародний розшук.

Сам Гриценко вважає, що звинувачення, які висунули проти нього у Росії, є явною політикою і інформаційним ударом проти нього і його команди.

Як повідомлялось, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко вважає, що кандидат у президенти Володимир Зеленський не готовий до цієї посади, але відповідальність усвідомлює і декларує намір спиратися на професіоналів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE