Politerno > Україна і світ > Люди Зеленського і Порошенка під час зустрічі на НСК не досягли згоди щодо дебатів (Відео)

Люди Зеленського і Порошенка під час зустрічі на НСК не досягли згоди щодо дебатів (Відео)

  • 11 Квітня, 2019
  • 1316 Переглядів
  • Comments Off

Представники кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка зустрілися на стадіоні “НСК” Олімпійський, але згоди щодо дебатів не досягли.

Як повідомляє “5 канал“, зустріч була закритою, хоча спершу планувалася присутність журналістів.

Представники штабів спілкувалися хвилин 20 – а коли вийшли, сказали, що не домовилися.

Представник чинного президента Артур Герасимов заявив, що Порошенко наполягає на зустрічі на стадіоні 14 квітня о 14:14 або й у проміжні дати між 14-м і 19-м, а 19 квітня піде на дебати на “Суспільне”.

А представник шоумена заявив, що Зеленський прийде на дебати виключно 19 квітня і виключно на стадіон – але готовий вийти на зв’язок зі студією “Суспільного” через телеміст.  

Оскільки ключового консенсусу не досягли, то ні формат, ні ціну, ні технічні питання у четвер 11 квітня не обговорювали.

 

Нагадаємо, майже кожен другий українець, який має намір піти на вибори президента і проголосувати за шоумена Володимира Зеленського, мотивує своє рішення тим, що він налаштований проти Петра Порошенка.  

Як повідомлялось, соціологічне опитування групи “Рейтинг” свідчить, що у другому турі виборів президента за Володимира Зеленського готові проголосувати 71,4% виборців (серед тих, хто вирішив прийти на дільницю і вже визначився з вибором), за Петра Порошенка – тільки 28,6%.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE