Politerno > Тернопільщина > Фракція БПП в Тернопільській облраді не змогла “протягнути” рішення щодо підтримки Порошенка

Фракція БПП в Тернопільській облраді не змогла “протягнути” рішення щодо підтримки Порошенка

  • 16 Квітня, 2019
  • 4787 Переглядів
  • Comments Off

У вівторок, 16 квітня, вперше після більш ніж піврічної перерви депутати Тернопільської облради зібрались в адмінбудинку на Грушевського.

До цього депутати свої зібрання проводили переважно за межами Тернополя, оскільки сесійний зал до цих пір знаходиться на ремонті. Кажуть, що на позаплановий ремонт його відправили з легкої руки «сірого кардинала» ОДА Івана Бабійчука, щоб перед виборами убезпечити владу від тиску громадськості.

Напередодні засідання ряд громадських рухів та ініціатив, пов’язаних з обласним штабом Петра Порошенка, звернулися до облради із зверненням щодо підтримки у тій чи іншій формі кандидата у президенти, діючого глави держави. Найкумеднішим у цій ситуації є той факт, що це скликання облради кілька разів давало публічних ляпасів президенту та його ставленикам у силових структурах. Сьогодні ж провладна частина депутатів, з «метою порятунку країни», закликала колег підтримати чинного гаранта Петра Порошенка. Та не склалось, питання не набрало необхідної кількості голосів. Зокрема «за» голосували фракції БПП, «Самопоміч», РПЛ, а також два депутата з Народного контролю.

Таким чином фракція БПП в обласному парламенті вчергове підвела свого лідера і не змогла протягнути такі важливі для «збереження його обличчя» рішення.

Читайте також: Спілка “Об’єднання учасників АТО Тернопілля” не підтримує жодного кандидата в Президенти України

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE