Politerno > Україна і світ > Порошенко вже обіцяє призначення голів ОТГ на посади голів обладміністрацій

Порошенко вже обіцяє призначення голів ОТГ на посади голів обладміністрацій

  • 16 Квітня, 2019
  • 1554 Переглядів
  • Comments Off

Президент України Петро Порошенко обіцяє відставку голів обласних держадміністрацій у разі своєї перемоги у другому турі виборів 21 квітня.

Про це глава держави сказав під час прямого ефіру на телеканалі “112 Україна”.

Відповідаючи на запитання ведучого про кадрові призначення, Порошенко відповів, що результати голосування в першому турі показали йому, наскільки населення незадоволене діями влади, і зокрема, діяльністю влади на місцях. Порошенко заявив, що всі голови обласних адміністрацій підуть у відставку, а на їх місця будуть призначені лідери об’єднаних територіальних громад, які вже показали свою ефективність і заслуговують підвищення.

Відповідаючи на питання про конкретні нові прізвища, Президент позитивно відгукнувся про конкурс на посади голів Митної та Фіскальної служби та відзначив Максима Нефьодова, який успішно пройшов у фінальну частину конкурсного відбору.

Порошенко пообіцяв, що в оновленій команді буде “багато нових молодих осіб”.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що штаби Порошенка і кандидата в президента Володимира Зеленського продовжують переговори про дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський” і навіть орендували стадіон, але не можуть узгодити формат зустрічі, оскільки шукають середнє між власне дебатами і шоу.

Також стало відомо, що колишній голова Полтавської ОДА Валерій Головко оскаржує в суді указ президента Петра Порошенка про його звільнення з посади.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE