Politerno > Україна і світ > Навіщо Володимир Зеленський полетів до турецького Бодрума

Навіщо Володимир Зеленський полетів до турецького Бодрума

  • 26 Квітня, 2019
  • 2177 Переглядів
  • Comments Off

Вранці 26 квітня новообраний президент Володимир Зеленський полетів за кордон.

Про це   він повідомив сам на сторінці в соціальній мережі Facebook .  

“Домовлялися бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відводжу дітей на щорічний фестиваль Весело”. А сам через 2 дня назад. За 4 місяці … Це перші вихідні. Всім бажаю тепла, здоров’я та нормального відпочинку”, – написав 41-річний Зеленський.  

Що відомо про цей фестиваль, де “Квартал 95” вперше виступить без свого лідера.  

Фестиваль “Весело” в турецькому місті Бодрум проходить вже не перший раз.

Це така собі зоряна маївка, де відпочиваючі тусуються разом зі знаменитостями. Щовечора проходять концерти, а вдень можна зайнятися спортом, наприклад, з силачем Василем Вірастюком або потанцювати з хореографом Владом Ямою.

У цьому році фестиваль пройде з 30 квітня по 7 травня, але судячи зі слів Зеленського, він повернеться в Україну до початку маївки. Швидше за все їде проконтролювати підготовку, та й відпочити пару днів, поки не буде напливу туристів.  

Афіша фестивалю “Весело” 2019

Туристична компанія “CITA” і студія “Квартал 95” анонсували захід за кілька місяців до вильоту. Приймає гостей 5-зірковий готел Lujo Bodrum. Готель розташовується всього в 20 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту Мілас-Бодрум.  

Це готель класу люкс, де є як і звичайні номери, так і вілли.

Читайте також: У Зеленського розповіли, що чекає на САП, НАБУ і НАЗК

Тур на фестиваль “Весело” продавали на одного мінімум за € 1148 (34 210 грн за курсом НБУ на 26.04.2019) без авіа або за € 1448 (43 150 грн) з перельотом. У цю вартість також входить трансфер аеропорт-готель-аеропорт, харчування “все включено” і розваги.  

Якщо ви летите парою, то найдешевша путівка в двомісний номер (30 кв .м) з системою all inclusive, авіаквитками туди і назад, а також з усіма концертами (крім обох “кварталів”) і майстер-класами обійдеться в   € 2895.  

Найдорожче розміщення на віллах, які є на території готелю. Тут можуть відпочивати від 4 до 10 осіб. Але, як стало відомо, саме їх і розібрали одними з перших.

Зняти чотиримісну віллу на період фестивалю коштує € 13595 (405 131 грн), а ось 10-містна “президентська” обійдеться в € 44 195 (1 317 011 грн).

Як зазначено на сайті туроператора, це вілла з приватним басейном, сауною і терасою з видом на море, площею 800 м². Тут 5 спалень, в кожній з них є ванна кімната. На території – сад з барбекю, турецька лазня, парова кімната, сауна, процедурна кімната, зона для засмаги.  

Цього року гостей розважатимуть: група “Антитіла”, українські співачки Тіна Кароль і NK (Настя Каменських), а також зірка російської естради Лайма Вайкуле, за жарти відповідають “Жіночий квартал” і “Квартал 95”.

За наявною інформацією, “95-й квартал” саме тут вперше виступить без Володимира Зеленського.

Відзначимо, що за гумористичні шоу, де буде проводиться теле-зйомка потрібно платити окремо. Організатори звертають увагу на те, що придбання квитків на дані концерти здійснюється одноразово і є обов’язковим, тому що вибрані місця закріплені за вами на всі вечірні концерти за програмою. Вартість від € 40 до 350 € за квиток на обидва концерти.

Травень 2018. Зеленський в Туреччині на фестивалі “Весело”

Крім концертів, в програмі також заявлені спортивні конкурси з Василем Вірастюком, Олегом Лісогором і Жаном Беленюком, футбольний турнір з Андрієм Вороніним, інтелектуальні ігри з Олександром Андросовим, спеціальні заходи для дітей.

Читайте також: У Зеленського прокоментували його зустріч з прем’єр-міністром

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE