Politerno > Україна і світ > У Зеленського розповіли, що чекає на САП, НАБУ і НАЗК

У Зеленського розповіли, що чекає на САП, НАБУ і НАЗК

  • 26 Квітня, 2019
  • 1832 Переглядів
  • Comments Off

Команда Володимира Зеленського має намір перезапустити Нацагентство з питань запобігання корупції та допускає зміну керівництва Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Про це повідомила член команди, експерт з антикорупційної політики і діджитал-рішень для держави Галина Янченко в Facebook.

“Інформація, яка сьогодні оприлюднена і тиражується окремими “громадськими активістами” щодо позиції Команди Зеленського по НАБУ не відповідає дійсності. На сьогоднішній день, деталізований план дій в частині антикорупційної політики перебуває на етапі фіналізації”, – написала вона.

Янченко запевняє, що у Команді Зеленського є однозначна згода щодо потреби перезапуску НАЗК і “йде дуже серйозна дискусія щодо перезапуску керівництва САП”.

“Те, що стосується НАБУ – більша частина команди вважає за необхідне підтримати та підсилити НАБУ інституційно. На цих позиціях також стою я особисто”, – зазначила вона.

За словами Янченко, у плані на перші 100 днів майбутнього президента обговорюється ініціатива щодо надання НАБУ права на самостійне зняття інформації з каналів зв’язку, на чому наполягає експертне середовище.

Читайте також: У Зеленського не планують скасовувати посаду президента і думають про розпуск Ради

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE