Politerno > Тернопільщина > В “Укравтодорі” відповіли на “нахабне призначення” Юлика

В “Укравтодорі” відповіли на “нахабне призначення” Юлика

  • 6 Травня, 2019
  • 2175 Переглядів
  • Comments Off

Призначений координатором роботи з дорожнього будівництва начальник відділу контролю та документального забезпечення “Укравтодору” Богдан Юлик не мав відношення до скандального “поділу” автодоріг в Тернопільській області на відрізки по 40 метрів.

Про це заявили в прес-службі “Укравтодору” агентству “Інтерфакс-Україна”.

“Служба автомобільних доріг України в Тернопільській області не є балансоутримувачем та розпорядником коштів на місцеві дороги. Відповідно, служба та її керівник не мали правових підстав для внесення будь-яких змін в документи, що стосуються доріг місцевого значення. Цей факт підтвердили перевірки Західного офісу Держаудитслужби і аудит Рахункової палати”, – заявили в прес-службі “Укравтодору”.

Про це також написав сам Богдан Юлик на своїй сторінці в Facebook.

У компанії підкреслили, що вся обговорювана першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі Максимом Нефьодовим в Facebook інформація стосується винятково доріг місцевого значення, які з 1 січня 2018 року перебувають в відповідальності обласних державних адміністрацій.

У той же час, міністр інфраструктури Володимир Омелян у відповідь на позицію “Укравтодору” в коментарі зазначив, що буде чекати реакції Національного антикорупційного бюро.

“Як ви пам’ятаєте, коли мав місце факт поділу цієї дороги на шматки, щоб обійти ProZorro, я публічно виступив проти такого підходу і вимагав звільнення Юлика”, – нагадав міністр.

Нагадаємо, керівник Укравтодору Славомир Новак уповноважив главу тернопільської Служби автомобільних доріг Богдана Юлика фактично виконувати обов’язки свого заступника.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE