Politerno > Україна і світ > Голова ВАКС задекларувала кредит у Приватбанку і десятки ділянок

Голова ВАКС задекларувала кредит у Приватбанку і десятки ділянок

  • 7 Травня, 2019
  • 1540 Переглядів
  • Comments Off

Обрана 7 травня голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич за 2018 рік на своїй колишній роботі заробила майже 250 тисяч гривень.

Про це свідчить інформація з її електронної декларації.

У 2018 вона взяла кредит у ПриватБанку на трохи більше ніж 203 тисячі гривень.

Батьки очільниці ВАКСу – пенсіонери, а от чоловік Михайло займається бізнесом. Його компанія ТОВ “Енергетична альтернатива” веде діяльність у сферах аграрній, будівельній та торговельній.

За минулий рік Михайло Танасевич отримав майже 1,1 мільйона гривень прибутку та ще 360 тисяч йому повернули боржники.

Подружжя володіє квартирою на 56,7 кв м та двома ділянками на 10 і 12 соток у Харкові. Крім того Танасевичі мають у власності або користуванні більше 20 великих ділянок землі у Запорізькій та Харківській області.

У 2015 вони купили 6 ділянок по 2 га у селі Сонячне Запорізької області, а у 2018-му докупили ще 10 ділянок по 2 га. Крім того, вони мають у користуванні ще дві ділянки там же, сумарною площею ще 6 гектарів.

У Бражківці Харківська область подружжя Танасевичів користується ще чотирма ділянками землі сумарною площею 16 гектарів.

Цільове призначення описаних земель не вказується в декларації, але оскільки фірма чоловіка очільниці ВАКС має право займатися сільськогосподарською діяльністю, то це можуть бути саме агроугіддя.

Танасевич не вказала жодних готівкових коштів.

Нагадаємо, збори суддів Вищого антикорупційного суду України прийняли рішення про початок роботи новоствореного суду 5 вересня 2019 року.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE