Politerno > Україна і світ > Зеленський скасував два призначення Порошенка

Зеленський скасував два призначення Порошенка

  • 24 Травня, 2019
  • 5183 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський скасував укази екс-президента Петра Порошенка про звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та про призначення на подібну посаду Володимира Горковенка.

Відповідні укази опубліковані на сайті глави держави.

Так, указом №322/2019 президент скасував указ від 4 травня №186 про звільнення Артеменка.

Разом з тим своїм же указом №324/2019 він звільнив Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. На цю посаду він був призначений у травні 2019 року, після звільнення з посади голови Нацради з питань ТБ і радіомовлення.

Також указом №323/2019 скасований указ Порошенка від 4 травня про призначення Горковенка членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, 4 травня голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко повідомив, що подав заяву про відставку з цієї посади.

Того ж дня президент Петро Порошенко звільнив Артеменка з займаної посади. 

4 травня президент Петро Порошенко призначив членом Нацтелерадіо завідувача відділом Головного департаменту інформаційної політики АП Володимира Горковенка. 

7 травня президент Петро Порошенко призначив Юрія Артеменка на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE