Politerno > Тернопільщина > Школу на Борщівщині, на якій піарились брати Барни, уже не збудують? (Документ)

Школу на Борщівщині, на якій піарились брати Барни, уже не збудують? (Документ)

  • 15 Червня, 2019
  • 2412 Переглядів
  • Comments Off

У селі Шупарка Борщівського району за кошти Державного фонду регіонального розвитку планувалось збудувати нову школу, у якій передбачалось усе необхідне для навчання місцевих дітей: комп’ютеризовані класи, навчальні лабораторії та навіть ліфт. 

Про це в грудні минулого року писало видання “Звістка“.

Дещо пізніше на сторінках видання з’явилась публікація, в якій йшлось про те, що тендер на будівництво школи виграла фірма, яку підозрювали в шахрайстві

І от буквально в ці самі дні стало відомо, що є усі підстави вважати, що будівництво навчального закладу, на який довгі роки чекають мешканці одного з найбільших сіл району, може зупинитись на невизначений час. А усе через те, що, як написав у відповіді заступнику голови Борщівської райради Андрію Русенку керівник фірми “Проф Буд” О.О.Коломійчук, усі роботи припинені через відсутність фінансування. 

Відповідні листи оприлюднив на власній сторінці депутат Борщівської райради від ВО “Батьківщина” Роман Мороз

Зважаючи на той факт, що кілька днів тому керівник Тернопільської ОДА Степан Барна був звільнений з посади, якихось кардинальних кроків з його боку не варто очікувати. Не менш заклопотаним є і його брат та по сумісництву депутат Верховної ради від Борщівщини Олег Барна, який занурився у виборчий процес і хоче вдруге стати народним депутатом. 

Однак, якщо взяти до уваги, що рішенням новоспеченого президента Володимира Зеленського новим керівником Тернопільщини став представник партії “Батьківщина” Іван Крисак, який є однопартійцем Романа Мороза, хочеться сподіватись, що процес будівництва продовжиться уже найближчим часом.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE