Politerno > Україна і світ > Держприкордонслужба показала, як Зеленський спостерігає за відбиттям ворожих нападів (Відео)

Держприкордонслужба показала, як Зеленський спостерігає за відбиттям ворожих нападів (Відео)

  • 16 Червня, 2019
  • 1984 Переглядів
  • Comments Off

Державна прикордонна служба України оприлюднила відео, як президент України Володимир Зеленський спостерігав за ходом спільних навчань Морської охорони ДПС, сил Нацгвардії, Нацполіції та ДСНС. 

Про це повідомили у ДПС України. 

“Главі держави було продемонстровано можливості щодо затримання порушників прикордонного законодавства, відбиття ворожого нападу на судна, що перебувають в морі, недопущення несанкціонованого підходу до лінії узбережжя”, – зазначили у ДПСУ. 

 
“За легендою навчань, судно-порушник, завантажене вибухонебезпечними речовинами, рухалось до лінії узбережжя Маріуполя, не відповідаючи на сигнали опитування та порушуючи навігаційні правила”, – повідомили у відомстві.
 
В ході навчань судно-порушника було взято під контроль штурмовими групами спецпідрозділів “Дозор-М” Морської охорони та “Омега” Нацгвардії. Катери Морської охорони та Нацгвардії забезпечували вогневу підтримку дій “штурмовиків”. 
 
Нагадаємо, 15 червня президент України перебував у Донецькій області з робочим візитом, де відвідав Маріуполь. 
 
Під час візиту президент Володимир Зеленський та очільник МВС Арсен Аваков відкрили центр ДСНС для комплексних завдань на морі та суходолі з піротехнічних робіт й підводного розмінування.
 
 
Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE