Politerno > Україна і світ > Якщо в Раді раптом корпоратив: меню складе Тищенко, проведе Притула, а заспівають Білоножки

Якщо в Раді раптом корпоратив: меню складе Тищенко, проведе Притула, а заспівають Білоножки

  • 16 Червня, 2019
  • 1547 Переглядів
  • Comments Off

Незалежно від того, коли відбудуться парламентські вибори – влітку чи восени, до кінця грудня оновлена Верховна Рада буде функціонувати на повну силу. Звичайно ж, не обійдеться без новорічного корпоративу для депутатського корпусу та співробітників.

І якщо раніше, на святі президентської партії, зірка була одна – це артистка Оксана Білозір (так само як і Таїсія Повалій за часів Януковича) то, якщо заглянути в майбутнє – у цьому році воно може вийти насиченим і по істині зоряним, а також досить бюджетним.

Пропонуємо пофантазувати над тим, як могли б парламентарії зустріти 2020 рік з колегами.

Звичайно ж для будь-якої вечірки потрібен сценарій. Ним міг би легко зайнятися 53-річний Олександр Ткаченко, генеральний директор групи каналів “1+1 Mediа”. Він не тільки творча людина, але і хороший організатор, з огляду на те, що уже десять років керує медіа-імперією олігарха Ігоря Коломойського.  

Олександр Ткаченко, фото: facebook.com

Як ми вже писали, Ткаченко йде під № 9 в списку партії “Слуга народу”.

Меню і святковим столом теж слід займатися професіоналу. Для цього ідеально підходить 47-річний Микола Тищенко, якому належать ресторани мережі “Наша карта” (“Велюр”, “Рішельє”, “Сейф”, “ТургенєФ”, “Пухнастий”, Olmeca Plage, “Три вилки”). Припускаємо, що за свою ресторанну діяльність Микола перепробував безліч страв і міг би багато чого смачного запропонувати депутатам.

Нагадаємо, що деякий час Тищенко був суддею кулінарного шоу “МастерШеф” (“СТБ”), а також вів програму “Ревізор” (“Новий канал”).

Микола Тищенко, фото: facebook.com

Також повідомлялось, що Микола Тищенко буде балотуватися від президентської партії “Слуга народу”, він хоче стати народним депутатом за київським округу №218 (Святошинський район).

“Але який же корпоратив без ведучого?”, – запитаєте ви. А ніякий.

Ведучий вже є і це 37-річний шоумен Сергій Притула. У нього за спиною багаторічний досвід в ролі конферансьє і тамади. Так само він став одним з найскандальніших модераторів Національних відборів і прямого ефіру “Євробачення”. А ще саме він погоджувався безкоштовно провести дебати Порошенка проти Зеленського на “Олімпійському” .

Тому тут без варіантів, кращого ведучого для депутатського корпоративу не знайти.

Сергій Притула, фото: karabas.live

Нагадаємо, що телеведучий знаходиться під номером 30 у списку партії “Голос”.  

З розважальною програмою проблем взагалі не буде. За гумористичну частину може відповідати 44-річний Юрій Корявченков, актор студії “Квартал 95”, відомий на прізвисько Юзик. Він дуже довго грав в КВН і виступав в “кварталі”, тому з жартами може допомогти.  

Юрій Корявченков, фото: facebook.com

На президентських виборах Юрій Корявченков був головою штабу кандидата Володимира Зеленського в Кривому Розі, де і балотується по округу №31 від партії “Слуга народу”.

Допомагатиме Юзику смішити народних обранців теж екс-кавеенщик, і теж “слуга народу” Сергій Сивохо. Він балотуватиметься від президентської партії по 49 мажоритарному округу з центром у місті Костянтинівка Донецької області.

Розважальна програма може затягнутися надовго, так як в парламент йде безліч співаків.

Наприклад, 69-річний Михайло Поплавський зі своїми хітами міг би виступити першим, так як у Верховній Раді він вже працював. Співаючий ректор очолив список Аграрної партії. За ним в програму слід було б поставити дует 66-річного Віталія і 61-річної Світлани Білоножко. Хоча б заради їх шлягера “Мелодія для двох сердець”. Подружня пара проходить за списками партії “Сила і Честь” Ігоря Смешка.  

Віталій і Світлана Білоножко – “Мелодія для двох сердець”, відео: youtube.com

Ну а дискотечну частину з легкістю закриє 44-річний Святослав Вакарчук, співак і лідер партії “Голос” і артистка 32-річна Анастасія Приходько, яка буде балотуватися по мажоритарному округу від партії “Батьківщина”. Але поки вона не зізнається, який саме це буде округ.

Читайте також: Роттердам+Приват. Навіщо “Оппоблок” Ахметова йде на вибори з проектом Коломойського

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE