Politerno > Тернопільщина > В Кременці Головка назвали “брехуном століття”

В Кременці Головка назвали “брехуном століття”

  • 19 Липня, 2019
  • 7479 Переглядів
  • Comments Off

Нардеп Михайло Головко привласнює собі заслуги до яких немає жодного відношення.

Про це у своїй сторінці на «Facebook» написав голова Кременецькоі рай ради Володимир Стефанський.

Шановні жителі Кременецького району:важливе звернення, про одного із кандидатів в народні депутати, який привласнює собі здобутки інших

Незвично звертатися до вас через пресу, завжди надаю перевагу живому спілкуванню. Але на сьогодні, виникла така ситуація, що в переддень виборів багато із кандидатів в депутати комусь щось обіцяють та вихваляються тим, чого не робили.

Взявши до рук рекламну агітаційну газету діючого депутата Михайла Головка, кандидата в депутати по нашому округу, я був глибоко обурений тим, що він собі присвоїв всі заслуги, котрі за останніх п’ять років були зроблені в районі та місті.

Об’єкти, які є на фото агітгазети (скрін додаю), фінансувалися з державного фонду регіонального розвитку, до якого не має відношення жоден депутат ВР. 

Насправді, кошти надходять з державних фондів, котрі виділяються на район за поданням Кременецької РДА, за погодженням Тернопільської ОДА та затверджуються постановою кабінету Міністрів України, а потім співфінансуються місцевими бюджетами.

Тобто, народний депутат Михайло Головко, взагалі не має жодного відношення до цього. Ці кошти увійшли в Кременецький район і були засвоєні різними організаціями району під контролем Кременецької районної державної адміністрації за співфінансуванням Кременецькою районною радою, міською радою та територіальними громадами району.

Принагідно хочу подякувати тим людям, які були причетні до написання проектів, відстоюванні необхідності їх реалізації, виділенні коштів на фінансування та співфінансування, проведення тендерів та контролю за виконанням робіт. В першу чергу, це головам РДА цього періоду Сергію Сімчуку та Володимиру Козубському, міським головам Олексію Ковальчуку та Василю Бойку, голові ОДА Степану Барні та голові облради Віктору Овчаруку, керівникам структурних підрозділів РДА та ОДА, депутатам районної та міських рад, керівникам комунальних підприємств.

Прикро, що діючий депутат Верховної Ради не був жодного разу в кабінеті голови Кременецької районної державної адміністрації та голови Кременецької районної ради і не цікавився проблемами району, а лише на словах передає, що багато нам допоміг. Він лише регулярно приїжджав на різні святкування, щоб розказати як любить Україну та Кременеччину.

На сьогоднішній день, депутат ВР лише возить по селах атракціони не зробивши нічого конкретного для Кременецького району. Роздаючи талони на ці ж атракціони, він займається приверненням уваги виборців до себе.
Хочу ще раз наголосити, моє звернення як голови Кременецької районної ради, не є націлене на підтримку якогось із кандидатів в депутати та певної політичної сили, а є лише відновленням справедливості і подякою тим, хто реально зробив цю роботу.

Володимир СТЕФАНСЬКИЙ, голова Кременецької районної ради

Читайте також: Автомийка Головка запрацює відразу після виборів. Незалежно від результату

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE