Politerno > Україна і світ > Королевська та Штепа блокують засідання комісії 52-го округу в Торецьку

Королевська та Штепа блокують засідання комісії 52-го округу в Торецьку

  • 24 Липня, 2019
  • 3899 Переглядів
  • Comments Off

Нардеп Наталія Королевська та скандальна Неля Штепа блокують засідання комісії в Торкцьку, де перемагає кандидат від Батьківщини.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 24 липня, пише місцеве видання “Торецьк.City”.

Зі слів секретаря комісії Яни Медведєвої, засідання комісії у вівторок почалося близько 17:00. Невдовзі до зали почали приходити особи, які представляли кандидата від “Опозиційної платформи-за життя” Олега Погодіна та блокували засідання.

Серед них були народна депутатка від “Опоблоку” Наталія Королевська, звинувачена в сепаратизмі екс-мер Слов’янська Неля Штепа та сам Олег Погодін.

“У складних умовах вдалося прийняти лише 10 протоколів ДВК. Все це продовжувалося до пізнього вечора”, – інформує видання.

Ближче до 23.00 журналісти зустріли у приміщенні ОВК Наталію Королевську та Нелю Штепу. Вони звинувачували кандидата Яковенко у масових фальсифікаціях результатів виборів.

Близько першої ночі ОВК оголосила про технічну перерву. Голова Олександр Саєнко заявив, що комісія має відновити роботу опівдні середи, 24 липня.

52-й одномандатний виборчий округ охоплює межі міст Дебальцеве, Торецька, Калінінського району Горлівки, частину Бахмутського району (виборчі дільниці № 140681 – 140687, 140690). Зареєстрована кількість виборців – 63 тис 26 громадян України. Окружна виборча комісія знаходиться у Торецькій територіальній організації профспілки робітників вугільної промисловості.

Станом на 13:00 середи, 24 липня, за даними ЦВК, опрацьовано 73,58% протоколів, лідирує проросійська політична сила “Опозиційна платформа – За життя”.

29,05% голосів виборців набирає кандидат від ВО “Батьківщина” Євген Яковенко, 26,68% голосів отримав кандидат від “Опозиційної платформи – За життя” Олег Погодін.

За Яковенка проголосували 5 тис 946 громадян, за Погодіна – 5 тис 460. Відтак, станом на зараз, вирішальними є 486 голосів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE