Politerno > Україна і світ > Справу ДБР проти себе Кличко назвав “роздутою нісенітницею”

Справу ДБР проти себе Кличко назвав “роздутою нісенітницею”

  • 24 Липня, 2019
  • 1075 Переглядів
  • Comments Off

Речниця ДБР Анжеліка Іванова підтвердила УП, що Віталія Кличка викликали на допит на 26 липня у провадженні щодо законності використання комунальних земель.

Деталей і статус Кличка у справі вона поки не назвала, лише уточнила, що про місто не йдеться.

Міський голова Києва Віталій Кличко назвав нісенітницею інформацію про кримінальне провадження Державного бюро розслідувань проти нього.

“Щодо інформації про кримінальне провадження ДБР стосовно моїх нібито якихось порушень. Абсолютно роздута нісенітниця!”, – написав він у Facebook.

“Спочатку “вкинули” від юристки-партнерки Портнова. Не пішло. Тепер, з подачі вже самого Портнова, розповсюдили в ЗМІ брудну маніпуляцію”, – додав Кличко.

Він наголосив: “Андрій Портнов – юрист, колишній заступник глави адміністрації президента-втікача Януковича, а тепер – новоявлений “викривач”, – не може не знати, що ця “справа” лопне, як мильна булька. І інспірована вона тільки заради медіа ефекту”.

“Я, як мер столиці, дію виключно в правовому полі”, – запевнив столичний голова. 

“А тепер, пане Портнов, чекайте відповіді від ДБР. Переконаний, розберуться швидко. Також цікаво, чи так само широко розповсюдите їх відповідь?”, – додав Кличко.

Читайте також: Позиції Кличка і Зеленського щодо управління Києвом розійшлися (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE