Politerno > Україна і світ > У Москві затримали майже 700 мітингарів, серед них член путінської Ради з прав людини (Відео)

У Москві затримали майже 700 мітингарів, серед них член путінської Ради з прав людини (Відео)

  • 3 Серпня, 2019
  • 1306 Переглядів
  • Comments Off

Коресподент НВ Тимур Олевський і затриманий Григорій Оганезов

У столиці РФ Москві під час мітингу за вільні вибори затримано 685 осіб, серед них і член Ради з прав людини при президенті Росії.

Дані про кількість затриманих наводить ОВС-Інфо.

Інформацію про затримання голови комісії Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини (РПЛ) Ігоря Каляпін підтвердили в РПЛ, повідомляє ТАСС.

При цьому член РПЛ Олександр Брод заявив, що поліція “не перевищила свої повноваження, реагуючи на дії учасників акції”.

Поліція Москви заявляє про затримання “близько 600 осіб” – “за різні правопорушення на неузгодженій акції опозиції у Москві”, пише російський “Інтерфакс“. За даними поліції, участь у мітингу взяли близько 1500 осіб.

Раніше уповноважений з прав дитини у Москві Євген Бунімович заявив, що під час акції 3 серпня було затримано чотирьох неповнолітніх.

Нагадаємо, минулоъ неділі у Москві відбулася несанкціонована акція на підтримку кандидатів, яких не допустили до виборів у Мосміськдуму. Поліція і Росгвардія затримали понад 500 протестувальників, згодом кількість затриманих значно виросла.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE