Politerno > Україна і світ > Корнієнко замінить Разумкова на чолі “СН”, з прем’єром ще не визначилися

Корнієнко замінить Разумкова на чолі “СН”, з прем’єром ще не визначилися

  • 3 Серпня, 2019
  • 1030 Переглядів
  • Comments Off

Керівник виборчого штабу партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко змінить діючого главу партії Дмитра Разумкова на чолі політсили. 

Про це повідомила керівник прес-офісу “Слуги народу”, новообраний депутат від “СН” Євгенія Кравчук.

На посаду голови Верховної Ради України фракція делегує Дмитра Разумкова, на посаду першого заступника голови ВР – Руслана Стефанчука. 

“Партію “Слуга Народу” може очолити Олександр Корнієнко. Кандидатом на посаду голови фракції є Давид Арахамія. У нього буде 15 заступників.  Також є пропозиції щодо кандидатур керівництва комітетів Верховної Ради”. 

У свою чергу нардеп Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що прізвища нових керівників Верховної Ради та партії “Слуга народу” оприлюднив на зустрічі з депутатами президент Володимир Зеленський. 

“Претендентів на посаду прем’єр-міністра поки не названо”, – додав Лещенко.

Нагадаємо, 3 серпня до новообраних депутатів від партії “Слуга народу”, що проходять навчання у Трускавці, приїхав президент Володимир Зеленський.

“Говорили про навчання та планували подальшу роботу. Є спільне розуміння високої відповідальності, яка лежить на депутатах від “СН”. Про прогули, договірняки щодо голосування, кнопкодавство не може бути й мови. Спитають з усіх – без винятків”, зазначила Кравчук. 

Читайте також: Зеленський вперто заперечує американське лоббі під час президентських виборів (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE