Politerno > Україна і світ > Гладковський проводить відпустку з блондинкою (Відео – Фото)

Гладковський проводить відпустку з блондинкою (Відео – Фото)

  • 8 Серпня, 2019
  • 1873 Переглядів
  • Comments Off

Поки 53-річний екс-президент Петро Порошенко акліматизується після відпустки, його друг і соратник 49-річний Олег Гладковський ще на канікулах.

У розпорядженні “Страни” опинилися фотографії та відео післяобіднього рандеву голови корпорації “Богдан” з супутницею. Пара вальяжно прогулюється по набережній Сан-Поль (Passeig de Sant Pol) в містечку Сагар (Іспанія).

Це елітне курортне селище, розташоване між містами Сан-Феліу-де-Гішольс і Плайя-де-Аро. Сагар знаходиться практично в самому серці узбережжя Коста-Брава. Для відпочинку тут можна орендувати віллу на узбережжі або зняти номер в готелі. Наприклад, в серпні класичний двомісний номер в 5-зірковому готелі Hostal de la Gavina буде коштувати 13 898 на добу.

Українцям запам’яталася ця локація тим, що в липні 2016 року тут затримали Степана Черновецького, сина колишнього мера Києва. Там він жив в будинку, купленому на відмиті кошти.

Гладковський з супутницею прогулюється набережною

Разом з Олегом Гладковським в Іспанії відпочиває блондинка. Спочатку здалося, що це і є його дружина Юлія, яка, згідно з його декларацією за 2018 рік, володіє великою кількістю нерухомості. Зокрема на неї записані: 15 і 8,9 сотки землі, а також особняк (863 кв.м) в селищі Козин (Конча-Заспа під Києвом), 6 соток і будинок (294 кв.м) в селищі Гора (Бориспільський район, Київська обл.), дві квартири (419 та 76 кв.м.) та два гаражі в Києві.

Але, як стало відомо виданню з джерел, наближених до бізнесмена, це зовсім не дружина Свинарчука, яка фігурує в офіційних документах. Разом з ним в Іспанії дівчина на ім’я Ілона, з якою він перебуває у близьких стосунках вже близько п’яти років.

Дівчина багато років працювала у Верховній Раді офіційної помічницею різних нардепів, в тому числі з Партії регіонів і Радикальної партії. А в соціальних мережах постила фото з красивих подорожей.

У Олега Гладковського троє синів. Старший – Ігор Гладковський замішаний в скандалі з “Укроборонпромом”. Ще в березні журналісти програми “Наші гроші з Денисом Бігус” опублікували розслідування щодо махінацій в українській оборонці. Вони стверджують, що державний концерн “Укроборонпром” купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень. Курирував схему, за даними розслідування, саме Ігор.

Нагадаємо, на півдні Іспанії, неподалік від Малаги у Олега Гладковського є вілла. Як вже писали ЗМІ, сім’я Гладковського володіє компаніями, на яких числиться ця елітна нерухомість. Так, виявилося, що на фірму його дружини Toulousse Investments SL оформлена вілла на 1729 квадратних метрів, розташована в дуже престижному районі Ла Загалета.

Але зараз він був помічений в 1146 кілометрах від цього місця.

Відзначимо, що 19 липня екс-заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони повідомив НАБУ, що знаходиться за межами України і буде готовий зустрітися з детективами після повернення в країну. Тобто цілком ймовірно, що в Іспанії пан Гладковський вже близько трьох тижнів.

Нагадаємо, екс-президент Петро Порошенко вважає призначення його бізнес-партнера Олега Гладковського заступником секретаря РНБО кадровою помилкою, але запевняє, що він її виправив.

Читайте також: Як Порошенко і його оточення готують собі плацдарм в Іспанії, виводячи кошти і скуповуючи нерухомість

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE