Politerno > Україна і світ > Гройсман не буде розглядати звільнення Кличка з посади голови КМДА

Гройсман не буде розглядати звільнення Кличка з посади голови КМДА

  • 14 Серпня, 2019
  • 923 Переглядів
  • Comments Off

Кабмін не розглядатиме питання погодження звільнення міського голови Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської адміністрації.

Про це написав прес-секретаря прем’єра Василя Рябчука у Facebook.

“Колеги-журналісти, відповідаю всім одразу. Питання погодження звільнення Віталія Кличка було обговорено з урядовцями. Прийнято рішення, що чинним складом Уряду розглядатись воно не буде”, – сказали у прес-службі Гройсмана.

На 11:00 14 серпня заплановане засідання Кабміну.

24 липня президент Володимир Зеленський звернувся до Кабінету міністрів з проханням звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської адміністрації.

26 липня прем’єр Володимир Гройсман заявив, що уряд розгляне питання про погодження звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації на найближчому засіданні.

Згодом голова Офісу президента Андрій Богдан нагадав Кабінету міністрів про бажання президента Володимира Зеленського звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що кілька разів зустрічався з президентом Володимиром Зеленським та головою його Офісу Андрієм Богданом щодо усунення його від керівництва Київської міської держадміністрації і пообіцяв звернутися в суд.

Також Віталій Кличко заявив, що команда президента Володимира Зеленського намагалася підпорядкувати його своїм людям – Андрію Вавришу чи Олександру Ткаченку.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE