Politerno > Україна і світ > За підтримки ОП відбудеться презентація нового бренду цифрової держави

За підтримки ОП відбудеться презентація нового бренду цифрової держави

  • 15 Серпня, 2019
  • 997 Переглядів
  • Comments Off

27 вересня на International IT Forum у Запоріжжі відбудеться презентація бренду цифрової держави.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

“За підтримки Офісу президента відбудеться International IT Forum у Запоріжжі. На ньому буде вперше презентовано бренд цифрової держави”, – повідомили у Зеленського.

Відзначається, що на форумі працюватимуть три локації:

  • Панельна дискусія.

  • Виступи власників і керівників компаній світового рівня, щодо інновацій у бізнесі, державному чи муніципальному управлінні.

  • Інтерактивна виставкова зона з експонатами розробок у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, автоматизації, smart-технологій тощо.

International IT Forum – це міжнародний захід, який цьогоріч об’єднає понад 3 тисячі компаній зі сфери інновацій та IT.

Метою заходу називають “популяризацію цінності якісного життя із впровадженими інноваціями, демонстрація комфорту, зручності та доступності цифрових змін, які відбуваються у державі”.

Як відомо, 10 травня 2018 року Кабмін затвердив бренд Ukraine Now (“Україна зараз”), за допомогою якого країну мають популяризувати у світі.

У серпні він отримав нагороду Red Dot Design Award.

Нагадаємо, команда президента Володимира Зеленського намагається втілити проект “Держава у смартфоні”. Планується усі державні послуги зосередити на одному сайті.

28 травня представник президента обговорив з міжнародними експертами реалізацію проекту електронного уряду. 

На iForum 23 травня команда президента Володимира Зеленського презентувала запуск з 27 травня онлайн проекту “Ліфт”, який дозволить охочим презентувати свої ідеї з діджиталізаціі держави.

12 червня в Адміністрації президента Володимира Зеленського відбулося перше експертне обговорення концепції “Держава у смартфоні”.

11 липня радник президента, який відповідає за IT напрямок, Михайло Федоров запропонував запровадити в Україні систему цифрової ідентифікації громадян.

Цифрова ідентифікація разом із розвитком альтернативних BankID та MobileID дадуть можливість змінити “паперову” систему та є ключовим елементом програм “Держава у смартфоні” та “Цифрова економіка”.

30 липня Зеленський видав указ про е-послуги. Він передбачає запровадження єдиного веб-порталу електронних послуг, де українці зможуть за допомогою електронного кабінету отримувати доступ до інформації щодо себе в держреєстрах (наприклад, про майно, землю, транспорт, податки і доходи) та пріоритетні електронні держпослуги.

Указом започатковується робота над проведенням електронних виборів та електронного перепису населення в Україні.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE