Politerno > Україна і світ > Хто стріляв вночі у Києві в Голосієво і до чого тут справи Майдану?

Хто стріляв вночі у Києві в Голосієво і до чого тут справи Майдану?

  • 20 Серпня, 2019
  • 1006 Переглядів
  • Comments Off

ЗМІ дещо скупо подали інформацію про епічну перестрілку, котра відбулася вночі у Голосіївському районі Києва між Муніципальною вартою та “Лівим берегом” (не плутати з однойменним інтернет-виданням, це “охоронна структура”, утім, котра не факт, що зараз має ліценцію).

З обох боків брали участь по кілька десятків чоловік, в тому числі озброєних вогнепалом. Сам бій тривав хвилини 3-4, почалося з ножів та травматів, далі пішла більш серйозна зброя. Говорять про 8 поранених у “Лівого берега” та 3 у муніципалів.

Привід називають сміховинний – нібито Муніципальна варта заважала функціонуванню напівлегальних кальянних у Голосіївському парку. Очевидно, що насправді це лише формальна причина для переділу впливу в столиці.

Насправді це – частина більш серйозного переділу.

Власне, я знаю це зокрема і тому, що одні і ті ж особи фігурували у цій перестрілці, а також у судовому засіданні Олександру Волкову в якості його групи підтримки. Нагадаю, Волкова прокуратура звинувачує у співучасті у моєму викраденні під час Майдану та у співучасті у вбивстві Вербицького. Щоразу, коли суд вирішує питання про подовження запобіжного заходу (тобто коли теоретично Волков може вийти з СІЗО), під суд з’являється група з 30+ спортивної статури молодих людей.

Тепер ці ж особи пішли переділювати Київ під себе. Напередодні у них, була аналогічна “стріла”, з іншим силовим угрупуванням – утім, тоді розійшлися без масштабного бою. Процес перерозподілу впливу зараз іде повним ходом.

Фінансує захист Волкова організатор та замовник мого викрадення Чеботарьов, котрий понині зберіг великий вплив на спиртову галузь. А з приходом нових політиків навіть деякі його друзі опинилися у депутатах 9-го скликання, а силове крило – ось так активізувалося.

Будемо далі боротися.

Ігор Луценко, народний депутат України, член комітету з питань запобігання і протидії корупції

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE