Politerno > Україна і світ > Рада оновила склад делегації України в ПАРЄ

Рада оновила склад делегації України в ПАРЄ

  • 18 Вересня, 2019
  • 913 Переглядів
  • Comments Off

Верховна рада сформувала новий склад української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Про це написав народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

З попереднього складу делегації залишилися тільки Олексій Гончаренко (фракція “Європейська солідарність”), Сергій Соболєв (“Батьківщина”) та Юлія Льовочкіна (“Опозиційна платформа – За життя”).

У новій делегації загалом 12 депутатів, більшість з них представляють фракцію “Слуга народу”: Марина Бардіна, Олександр Мережко, Марія Мезенцева, Леся Забуранна, Сергій Кальченко, Єлизавета Ясько, Юлія Овчинникова.

Також до складу делегації увійшли депутати від фракції “Голос” Леся Василенко і представник депутатської групи “За майбутнє” Дмитро Лубинець.

Хто очолить делегацію, поки невідомо, главу обирають члени делегації.

На початку жовтня розпочинається осіння сесія ПАРЄ, На ній мають розглянути проєкт резолюції щодо становища кримських татар на окупованому Росією півострові.

Нагадаємо, на початку липня передвиборча делегація ПАРЄ достроково припинила свою роботу в Україні. В Асамблеї нагадали, що у листі від 2 липня голова Верховної ради поінформував президента ПАРЄ Ліліан Морі Паск’є, що український парламент відкликав своє запрошення для спостереження за достроковими виборами. Як наслідок цього рішення передвиборча делегація вирішила припинити свою діяльність достроково.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE