Politerno > Україна і світ > Байден висловився щодо участі свого сина в українській газовій компанії

Байден висловився щодо участі свого сина в українській газовій компанії

  • 28 Жовтня, 2019
  • 1120 Переглядів
  • 0

Головний претендент на посаду президента США демократ Джо Байден заявив, що не впливав на рішення свого сина Хантера щодо участі в українській газовій компанії “Burisma”.

Про це повідомляє The New York Times із посиланням на інтерв’ю Байдена для програми “60 хвилин”.

За його словами, Хантер – “дорослий чоловік”, який не зробив жодної неправильної дії, у чому кожен може переконатись із розслідування.

Він додав, що ніколи не обговорював з дітьми власні робочі питання. 

Натякаючи на дії Трампа із залучення родини до політичних справ, Байден додав, що у разі обрання його президентом, його діти ніколи не будуть збиратись у Білому домі на засіданнях кабінету.

Нагадаємо, напередодні Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту американського лідера.

Із тексту розмови випливає, що Дональд Трамп неодноразово наполягав на тому, щоб український президент Володимир Зеленський звернув увагу на розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина.

Як заявив конкурент Дональда Трампа на виборах президента США у 2020 році Джо Байден, президент США Дональд Трамп у розмові з президентом України Володимиром Зеленським поставив свої інтереси вище за державні.

Комітет з питань розвідки Палати представників США оприлюднив розсекречену скаргу неназваного співробітника американських спецслужб щодо порушень під час телефонної дрозмови президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

На тлі скандалу за участі Трампа і Зеленського спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер подав у відставку.

Нещодавно ми повідомили про те, що скандальний український прокурор Костянтин Кулик склав англомовне досьє на 7 сторінок про корупцію Хантера Байдена – сина колишнього віце-президента США, чим сприяв боротьбі, яка призвела до розслідування щодо президента Дональда Трампа.

Також стало відомо, що чиказькі прокурори, які ведуть справу проти олігарха Дмитра Фірташа, зацікавилися нещодавнім арештом його спільних з Джуліані друзів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE