Politerno > Україна і світ > Ляшко побився з Герусом в “Борисполі” через електроенергію “для людей” (Відео – Фото)

Ляшко побився з Герусом в “Борисполі” через електроенергію “для людей” (Відео – Фото)

  • 6 Листопада, 2019
  • 1223 Переглядів
  • 0

Лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко влаштував скандал із шарпаниною з депутатом фракції “Слуга народу” Андрієм Герусом на тему імпортованої Україною електроенергії.

Ляшко зустрів Геруса нібито випадково у залі офіційних делегацій VIP-терміналу “Борисполя”. 

Запитав, чому “слуга народу” не з народом і за які гроші той влаштовує переліт.

Далі Ляшко взявся питати про російську енергію і назвав Геруса “довб..ом”.

Після того як колишній нардеп ткнув у чинного нардепа пальцем, між ними зав’язалася штовханина, під час якої Ляшко вчепився за Герусову сорочку і порвав її.

Інцидент записували на відео.

“Сьогодні випадково побачив у ЗОДі “слугу народа” Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками…”, – повідомив Ляшко у Фейсбуку.

“Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Звісно ж, претензія Ляшка це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росіі по формулі Роттердам+, що супроводжувалося ростом тарифів для украінських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий “немонополіст”…”, – написав Герус.

“Ти запустив сюди росіян. Може, ти не знаєш, що Росія – агресор? Або до народу! Ти поміняв закон і пустив росіян!” – сказав Ляшко.

31 жовтня обидва політики зустрічалися в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”. Тоді Герус відмовився відповідати на питання Ляшка і демонстративно покинув студію.

Читайте також: Ми зберегли ГТС для українського народу – Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE