Politerno > Україна і світ > У штабі ООС заявили, що бойовики зірвали розведення сил у Петрівському

У штабі ООС заявили, що бойовики зірвали розведення сил у Петрівському

  • 8 Листопада, 2019
  • 1178 Переглядів
  • 0

Бойовики ДНР зірвали розведення сил та засобів на ділянці №3 в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське на Донбасі.

Про це йдеться в повідомленні Операції об’єднаних сил у Facebook

“Сьогодні, 8 листопада, о 12.00, українська сторона готова була розпочати практичний процес розведення…Дата була визначена, враховуючи останнє порушення режиму припинення вогню 30 жовтня… Повідомлення про готовність до розведення сьогодні, 8 листопада, від ворожої сторони не надійшло. Таким чином противник зірвав не тільки процес розведення, а й вкотре порушив міжнародні домовленості”, – заявили в штабі ООС.

Цьому передувала заява спецпредставника ОБСЄ в Україні Мартіна Сайдіка про те, що розведення сил і засобів поблизу Петрівського почнеться 9 листопада о 12:00.

Крім того, 8 листопада командувач ООС Володимир Кравченко на брифінгу заявив, що дзеркальне розведення у Петрівському має розпочатися у п’ятницю з 12.00, якщо його не зірвуть бойовики. На момент цієї заяви не було підтвердження бойовиків про готовність до розведення.

Нагадаємо, впродовж доби бойовики 15 разів порушили “режим тиші”, стріляючи з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

2 листопаді на Луганщині, поблизу Золотого, завершилося розведення сил та засобів.

Начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та помічник президента Андрій Єрмак розповіли тимчасовому повіреному у справах США в Україні Вільяму Тейлору і послу Франції Етьєну де Понсену про ситуацію на ділянках розведення військ на Донбасі.

Читайте також: Як Росія видає підроблені паспорти терористам

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE