Politerno > Україна і світ > Коломойський остаточно зайняв зрадницьку позицію

Коломойський остаточно зайняв зрадницьку позицію

  • 13 Листопада, 2019
  • 1779 Переглядів
  • 0

Олігарх Ігор Коломойський дав інтерв’ю The New York Times, у якому розповів, що Україні варто повернутися в бік Росії, воювати нас змушує Америка, НАТО боїться російської армії, а в ЄС і НАТО Україну ніхто не прийме.

Коломойський заявив, що Росія «сильніша в будь-якому випадку», що нам варто поліпшити відносини і повернути від Заходу назад в сторону Росії. «Люди хочуть миру, доброго життя, вони не хочуть воювати. А ви, – Америка, – змушуєте нас воювати і навіть не даєте нам грошей за це», – розповів олігарх.

Олігарх з використанням нецензурної лексики заявив журналістам, що Захід мовляв підвів Україну і використовує нас щоб послабити свого геополітичного конкурента, і не має наміру брати нас в НАТО. А ось РФ готова на «новий Варшавський договір», і взагалі «дайте 5-10 років і кров буде забута». А найкращим варіантом для відновлення відносин є гроші – на думку олігарха «ми візьмемо 100 мільярдів доларів у росіян», які нібито хочуть нам дати ці гроші, а кредит з РФ може замінити кредит МВФ.

Коломойський підкреслив, що він «працює над тим, як закінчити війну», однак відмовився розголошувати деталі, тому що американці «все зіпсують і завадять». При цьому НАТО нібито боїться Росії, і коли «російські танки будуть розміщені біля Кракова і Варшави, НАТО буде бруднити штани і купувати памперси». Видання підкреслює, що ворожнеча олігарха з США є дуже особистою, через розслідування ФБР фінансових злочинів, до яких він може бути причетний.

Не забув Коломойський, як зазвичай, і про своїх вічних ворогів – Петра Порошенка та інших людей, відповідальних за націоналізацію Приватбанку. На думку олігарха, вони повинні бути покарані і за захоплення його власності він вважає розумним покаранням смертну кару.

А ще олігарх заявив, що його чомусь весь світ бачить як ляльковода Зеленського, який будує апокаліптичні плани, і заявив що може «почати робити це по-справжньому».

Читайте також: Радник Зеленського працює за російськими темниками

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE