Politerno > Україна і світ > Тимошенко підготувала законопроект щодо зниження ціни на газ вдвічі (Відео)

Тимошенко підготувала законопроект щодо зниження ціни на газ вдвічі (Відео)

  • 14 Листопада, 2019
  • 1367 Переглядів
  • 0

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко презентувала у Верховній Раді законопроєкт, який майже вдвічі знизить ціну на газ.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook.

“2865 гривень 39 копійок. Саме стільки має коштувати для людей 1000 кубометрів газу. Сьогодні його ціна фактично вдвічі вища. Зниження тарифів чекають мільйони українців. А шлях до цього дуже простий – Верховній Раді достатньо ухвалити законопроєкт, який я щойно презентувала на енергетичному комітеті”, – зазначила Тимошенко додавши відео своєї промови на комітеті.

За словами депутатки, документ передбачає два кроки: спрямувати весь газ вітчизняного видобутку на потреби населення, а його, стверджує Тимошенко, “вистачає із запасом”; і встановити рентабельність газовидобувних компаній на рівні 30%.

Законопроєкт Юлії Тимошенко №1177 «Про внесення змін до Закону «Про ринок природного газу» рекомендований профільним комітетом до розгляду в сесійній залі та має бути внесений у порядок денний парламенту.

Нагадаємо, під час брифінгу 13 листопада та після голосування у першому читанні за законопроєкт про ринок землі лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила, що її фракція у Верховній Раді переходить в опозицію до влади.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE