Politerno > Україна і світ > Помічник Зеленського Єрмак зустрічався у Києві з американським лобістом Дерипаски (Фото)

Помічник Зеленського Єрмак зустрічався у Києві з американським лобістом Дерипаски (Фото)

  • 14 Листопада, 2019
  • 930 Переглядів
  • 0

Помічник і друг президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак зустрічався у Києві з американським лобістом Брайаном Ланза, який допомагав зняти санкції США з російського олігарха Олега Дерипаски.

Про це повідомляє УП, журналіст якої був свідком зустрічі.

Зустріч офіційного помічника Зеленського та американського лобіста відбулась ввечері 13 листопада у київському ресторані “Гудман” на вулиці Жилянській.

Спершу Ланза проводив час у компанії помічниці Єрмака, а близько 22-ї години до них долучився і сам помічник Зеленського.

На фото за столиком в центрі сидить Брайан Ланза, Андрій Єрмак обернений спиною

Про що вели мову Єрмак та наближений до Дональда Трампа лобіст, УП не відомо. Видання звернулись за коментарем до самого Єрмака та його пресслужби.

Нагадаємо, раніше СNN повідомляла, що Брайян Ланза був одним із лобістів, які добились зняття санкцій з компаній наближеного до Кремля російського олігарха Олега Дерипаски.

До того Ланза був радником Дональда Трампа під час його президентської виборчої компанії. Як повідомляють американські ЗМІ, лобіст досі перебуває в постійному контакті з чиновниками Білого дому.

Раніше журналісти програми “Схеми” повідомляли, що дочірня компанія фірми наближеного до президента РФ Володимира Путіна олігарха Олега Дерипаски видобуває з українських надр кварцит, який перевозить до Росії для використання в російському оборонному комплексі. 

Також українські ЗМІ дізнались, що Андрій Єрмак має ділові стосунки із росіянином Рахамімом Емануїловим. У свою чергу Емануїлов через російський “Інтерпромбанк” має зв’язки із членом владної партії “Єдина Росія” і сенатором від Камчатки Валерієм Пономарьовим.

А останній є зятем заступника апарату уряду Росії Сергія Приходька. Того самого, який відпочивав на яхті з Дерипаскою, коли олігарха супроводжувала скандальна ескорт-працівниця Анатасія Рибка.

Читайте також: “Коаліція Зеленського і Порошенка”. Як Гончарук допоміг пришестю В’ятровича в Раду

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE