Politerno > Тернопільщина > Апеляційний суд став на сторону громади щодо забудови “Березолю”, але роботи тривають

Апеляційний суд став на сторону громади щодо забудови “Березолю”, але роботи тривають

  • 25 Листопада, 2019
  • 2568 Переглядів
  • 0

Восьмий апеляційний адміністративний суд, розміщений у Львові, постановив скасувати містобудівні умови та обмеження на “Будівництво культурно-мистецького центру з підземним паркінгом та багатоквартирним житловим будинком за адресою м.Тернопіль, вул.Миру, 6”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Олена Макогон, котра від початку скандального будівництва разом з іншими мешканцями прилеглих будинків вела боротьбу проти забудови території ПК “Березіль”.

У своєму дописі жінка додала скани постанови суду.

“Не зважаючи на те, що усі зацікавлені сторони отримали постанову суду – будівництво триває. Хочу зауважити, що не виконання постанови суду

Стаття 382. Невиконання судового рішення

1. Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню –

карається штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені службовою особою, –

караються штрафом від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам і свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб, –

караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.”, – попередила усіх причетних до беззаконня пані Олена.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE