Politerno > Україна і світ > Суд надав ДБР доступ до даних паспортів Порошенка

Суд надав ДБР доступ до даних паспортів Порошенка

  • 26 Листопада, 2019
  • 1187 Переглядів
  • 0

Печерський райсуд Києва надав ДБР доступ до даних дипломатичного і службового паспортів екс-президента Петра Порошенка, які перебувають у Міністерстві закордонних справ.

Про це йдеться у рішенні Печерського суду від 22 листопада, оприлюднене напередодні в реєстрі судових рішень

Суд задовольнив клопотання ДБР і надав групі слідчих дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що перебувають у володінні МЗС. А саме: до паспортих даних службового паспорта громадянина України для в`їзду в Україну та виїзду з України, паспортих даних дипломатичного паспорта та всі документи, що надавалися та були складені при їхньому оформленні та видачі.

В рамках розслідування щодо відпочинку п’ятого президента України на Мальдівах суд надав слідчим ДБР доступ до інформації щодо сум заробітної плати, доходів та сплачених Порошенком страхових внесків за 5 років.

В партії “Європейська солідарність” заявили, що ухвала суду про дозвіл на вивчення інформації про доходи Порошенка не має жодного сенсу, оскільки всі декларації експрезидента за останні роки знаходяться у відкритому доступі.

Також стало відомо, що слідчі ДБР ведуть справу щодо законності указу президента Петра Порошенка, яким він повернув землю нардепу з БПП.

Адвокати екс-президента Петра Порошенка подали заяви про розслідування дій голови ДБР Романа Труби, слідчих бюро і заступника голови АП Віктора Януковича Андрія Портнова.

Новим потенційним власником підприємства “Вінницяобленерго”, яке належало групі “Енергетичний стандарт” Костянтина Григоришина, може стати структура Петра Порошенка

Читайте також: Україна винна Порошенкові і Януковичу?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE