Politerno > Україна і світ > Спецслужби РФ організували черговий антиукраїнський захід

Спецслужби РФ організували черговий антиукраїнський захід

  • 29 Листопада, 2019
  • 964 Переглядів
  • 0

Пропагандистське ЗМІ RuBaltic.Ru анонсувало проведення в рамках 12-й сесії форуму з питань меншин, який проходить у Женеві під егідою Ради ООН з прав людини, так званого “круглого столу” “Російськомовні в Прибалтиці і на Україні: дискримінація меншин”. Про це у Facebook повідомив колишній постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін.

“Російські провокації на Форумі з питань меншин тривають, та маємо новий фейковий антиукраїнський захід спецслужб агресора в Женеві. Пропагандистське “видання” RuBaltic.Ru анонсувало сьогодні проведення “в рамках заходу” так званого “круглого столу” “Російськомовні в Прибалтиці і на Україні: дискримінація меншин” із зрозумілою метою. Але цинізм та брехня полягають у тому, що цей “круглий стіл” не є та не може бути заходом на полях Форуму”, – написав Бабін.

З його слів, усі справжні заходи на полях, в рамках або під егідою Форуму, які можуть організувати за встановленою процедурою структури, перераховані у офіційній програмі.

“Звісно там “круглого столу” роспрапагандистів не вказано. Отже з аналогічним успіхом креативні “експерти” RuBaltic.Ru можуть провести свій “захід” десь у наливайці в неблагонадійному районі Женеві або прямо в постпредстві РФ в ООН, щоб перебувати в комфортному оточенні. З тим же медійним, політичним та правовим результатом”, – додав він.

Читайте також:  Росія тестує рішучість НАТО, використовуючи Україну, – глава Міноборони Британії Воллес

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE