Politerno > Україна і світ > Альперіну викликали “швидку”, суддя оголосила перерву

Альперіну викликали “швидку”, суддя оголосила перерву

  • 29 Листопада, 2019
  • 876 Переглядів
  • 0

Під час засідання ВАКС Вадиму Альперіну, якого підозрюють в організації схеми із розмитненням імпортованих товарів за заниженими цінами, попросили викликати швидку допомогу.

Засідання перенесли на 14.00.

Джерело: , Twitter ЦПК і Transparency Ukraine

“Хотів би повідомити, що в період знаходження мого підзахисного з працівниками поліції, він поскаржився на стан свого здоров’я. Випив певні ліки, але є необхідність викликати швидку. Це не буде пов’язано з відкладенням засідання, але на цей час хоча б поміряти тиск людині. Таке захворювання воно не є виявленим сьогодні, це постійно така ситуація”, – заявив адвокат.

За його словами, у Альперіна проблеми з тиском. Сам підозрюваний підтвердив судді, що йому потрібна медична допомога.

Засідання Вищого антикорупційного суду почалося приблизно о 12.00, проте суд одразу пішов на перерву у 40 хвилин, тому що другий адвокат Альперіна перебував на іншому суді (адвокат Альперіна захищає ексдепутата Сергія Пашинського у Печерському райсуді столиці, 29 листопада вирішується питання щодо подовження запобіжного заходу Пашинському).

Станом на 13.00 адвокат “короля контрабанди” не з’явився у суд, тому суддя ще раз оголосила перерву з урахування обідньої перерви — до 14:00.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить арештувати Альперіна з альтернативою внесення 288 млн грн застави.

Нагадаємо, 27 листопада НАБУ затримало одеського бізнесмена Вадима Альперіна, коли він прийшов на допит до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

У розшук Альперіна оголосив сам президент Володимир Зеленський. Навіть цінний подарунок за допомогу пообіцяв.

Раніше детективи Національного антикорупційного бюро затримали заступника начальника Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського та ще 10 осіб за підозрою в скоєнні злочинів, пов’язаних з порушенням митного законодавства.

Справа, в рамках якої затримали митника, пов’язана з “одним з найвідоміших контрабандистів” України одеським бізнесменом Вадимом Альперіним, який нібито пропонував детективам НАБУ хабар у 800 тисяч доларів.

Читайте також: Пашинському продовжили арешт ще на два місяці (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE