Politerno > Україна і світ > Джуліані оприлюднить докази причетності Байдена та Обами до корупції в Україні

Джуліані оприлюднить докази причетності Байдена та Обами до корупції в Україні

  • 6 Грудня, 2019
  • 1625 Переглядів
  • 0

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані має докази причетності екс-віцепрезидента США Джозефа Байдена до корупції в Україні.

Про це Джуліані написав у Twitter.

Адвокат назвав процедуру імпічменту Трампа “фарсом”.

“Не було утримання військової допомоги. Розмова про корупцію в Україні ґрунтується на переконливих доказах злочинної поведінки тодішнього віце-президента Байдена”, – твитнул він.

За словами Джуліані, Барак Обама, попередник Трампа, причетний до корупції в Україні.

“Американський народ дізнається, що посадові особи адміністрації Байдена і Обами сприяли підвищенню рівня корупції в Україні в період з 2014 по 2016 роки. Всі ці докази будуть оприлюднені дуже скоро”, – резюмував адвокат Трампа.

Нагадаємо, у вівторок, 3 грудня, Джуліані провів зустріч у Будапешті (Угорщина) з екс-генпрокурором України Юрієм Луценком, а також колишнім українським дипломатом Андрієм Теліженком, колишнім депутатом Андрієм Артеменком, і колишнім головою Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайлом Охендовським.

У середу він відправився до Києва, щоб зустрітися з Шокіним і Куликом.

Екс-генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю заявив для Джуліані заявив, що колишній посол США в Україні Марі Йованович у свідченнях під присягою у Конгресі в рамках розслідування імпічменту Дональда Трампа казала неправду.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE